Nieuwsartikelen

27
okt
Auteur: Eline Kruize
Gelijkspel voor Kriekel dames tegen RVC-Libanon'50.

Woensdagavond 25 oktober 2017 speelden de Kriekel dames een thuiswedstrijd tegen RVC-Libanon'50-3. De Kriekel moest even wennen aan de tegenpartij. RVC speelde uiterst geconcentreerd met een mooie service. Al snel werd het spannend en gingen de teams gelijk op. De Kriekel wist de focus op de bal te houden en won de set nipt met 28-26.

In de tweede set werd goed gecommuniceerd, de Kriekel had als snel een voorsprong. Er werden mooie punten gescoord. De set werd overtuigend gewonnen door De Kriekel; 25-18.

De derde set had RVC een sterke opstelling. Het was voor de Kriekel lastig om punten te maken. Ook na diverse time-outs ging het niet veel beter. De set eindigde in een verlies voor De Kriekel; 14-25. De vierde set liep RVC al snel uit. De teams gingen tot het uiterste en de Kriekel haalde de voorsprong snel in. Bij een stand van 17-17 werd een time-out genomen, maar het mocht niet baten. Helaas werd de set net verloren door de Kriekel met 24-26. De spannende wedstrijd eindigde in gelijkspel, beide teams hadden 2 punten behaald.